60 jaar
ervaring in

Houten trappen

Uw trap is het visitekaartje van uw woning: als statige blikvanger in de inkomhal of als sfeervol element in uw woonkamer. In hedendaags, design, cottage of klassieke stijl, wij denken met u mee en realiseren uw houten trap precies zoals u hem in gedachten heeft. U mag dromen, wij zorgen voor kwaliteit en oog voor detail in de afwerking. Voelt u meer affiniteit met metaal? Neem dan zeker een kijkje in onze selectie metalen trappen.

Ontdek de stijl die bij u past

Ontdek onze trappen uit metaal of inox!

Trappen Verschaeve is sedert 1960 gespecialiseerd in het vervaardigen van trappen. Wij fabriceren zowel houten als metalen trappen.

Onze houten trappen worden vervaardigd uit edele houtsoorten zoals beuk, eik, movingui, iroko, afrormosia, ovangkol, es, esdoorn, meranti, merbau, grenen en rubberwood. Al deze houtsoorten zijn steeds in voorraad, waardoor wij korte leveringstermijnen kunnen garanderen. Bij Trappen Verschaeve wordt de houtvoorraad in eigen droogkamer gedroogd. Zo hebben wij het productieproces reeds van bij het begin in de hand.

Lees meer

 Trappen Verschaeve   is sedert 1960 gespecialiseerd in het vervaardigen van trappen. Wij fabriceren zowel houten als metalen trappen.

Onze houtsoorten

Het hout verwerkt door Trappen Verschaeve, voldoet aan de kwaliteitsnormen voorgeschreven door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (W.T.C.B.) en het S.T.S. Wij bieden u een beknopt overzicht van de karakteristieken eigen aan de houtsoorten die wij het meest gebruiken.

Lees meer

Droomt u van een houten trap?

Graag maken wij met u een afspraak om uw persoonlijke wensen voor uw trap nader te bespreken. Laat u vrijblijvend informeren en adviseren in onze showroom over de mogelijkheden van een design trap of vraag simpel weg een offerte aan.